Blog

Flamea: Když svíčka přináší do domova teplý příběh a světlo

Flamea: Když svíčka přináší do domova teplý příběh a světlo

Tento blogový příspěvek odhaluje kouzlo svíček Flamea, které přinášejí do zimních dnů teplé světlo a příběh. Každá svíčka je ručně vyráběná z přírodních materiálů a zdobená pravými květinami, které po dohoření vytvářejí lampion pro další čajovou svíčku. Příspěvek zdůrazňuje udržitelnost a funkčnost svíček Flamea jako ekologického a estetického doplňku domova.

Valentýnská soutěž

Valentýnská soutěž

PRAVIDLA VALENTÝNSKÉ SOUTĚŽE.
Připojte se k naší Valentýnské soutěži a získejte šanci vyhrát jedinečný dárek pro vás nebo vaši drahou polovičku! Stačí splnit několik jednoduchých kroků:
1. Sledujte nás na sociálních sítích.
2. Sdílejte naši soutěžní příspěvek.
3. Vytvořte Kreativní příspěvek.
Soutěž trvá od 20.1.2024 do 14.2.2024. Výherci budou vybráni dle pravidel a oznámeni do 15.2.2024.
Nezapomeňte, že sdílením lásky a účastí na všech platformách se vaše šance zvyšují a štěstí se může usmát i na vás! Hodně štěstí!

Šperky Flamea: Když příroda setkává s uměním

Šperky Flamea: Když příroda setkává s uměním

Objevte kouzlo šperků Flamea, kde se spojuje přírodní krása a umělecké řemeslo. Každý kousek je ručně vyráběný z pravých květin a ekologické pryskyřice, což z nich činí jedinečné umělecké dílo a osobní výraz individuality. Tyto šperky jsou dokonalým dárkem, který přináší kousek přírody do každodenního života. Přečtěte si celý příběh za vznikem šperků Flamea a nechte se inspirovat jejich krásou.

Jak se starat o svíčky Flamea

Jak se starat o svíčky Flamea

Jak se starat o svíčky Flamea Pro správné a rovnoměrné hoření svíčky je důležité pravidelně kontrolovat a případně upravovat polohu knotu, zejména pokud se začne stáčet k jedné straně. Pokud na knotu zůstane knotový květ nebo se knot nachází nakřivo ve voskovém...